Arena Fitness Center

Arena Fitness Center

Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 2, etaj 1 , Cluj Napoca
http://www.arenafitnesscenter.ro/

Arena Fitness Center va ofera locul ideal in care puteti obtine rezultate uimitoare, fie ca sunteti incepator sau sportiv de performanta. Centrul este dotat cu aer conditionat, incalzire centrala, dusuri si toalete, vestiare cu cheie pentru depozitarea obiectelor personale in timpul antrenamentului, plasme si sistem audio etc. La noi puteti gasi echipamente profesionale de ultima generatie si instructori calificati care va vor ghida pe parcursul antrenamentului si va vor ajuta sa va depasiti limitele pentru a obtine rezultate exceptionale.

Evaluare [ 5.0/ 5 ]

Scor din 1 de opinii
Nota: 5 Bogdan Florea - 07 May 2015 13:32
Am fost la Arena Fitness Center de cand s-a deschis si am vazut cum a evoluat in dotari sala. De la inceput mi-a placut, iar acum, cand sunt si mai multe aparate si au pus si o muzica mai antrenanta, sunt si mai multumit. In plus ca e si aproape de unde stau; in 5 minute sunt la sala cand am chef de un antrenament.
Daca merg dupa ora 18, e full si nu am loc la aparate, dar asta cred ca se intampla oriunde la ora de varf, deci am optat pentru un program de pregatire matinal.