Support - Intrebari frecvente

Bine ai venit in locul unde gasesti raspunsuri pentru cele mai frecvente intrebari primite de la clientii nostri.

Garantia DealAdvisor.
Unul dintre factorii decisivi în decizia de cumpărare este garanția produsului.

DealAvisor garantează că ofertele sunt 100% reale iar tranzacțiile sunt 100% sigure.

Garantăm promptitudine, seriozitate și faptul că orice nemulțumire va fi remediată în cel mai scurt timp posibil.

Garanția comercială este conform certificatului de garanție emis de către producător, în funcție de categoria de produs și reprezintă perioada în care consumatorul beneficiază de reparații gratuite din partea producătorului.

Garanția de conformitate este garanția oferită de vânzător, conform legislației în vigoare. Este o perioadă între 6 luni și 2 ani prin care vânzătorul îți garantează că produsul vândut este conform cu specificațiile pe care s-a angajat că le vinde. În caz contrar, producătorul repară, înlocuiește sau restituie contravaloarea produsului conform LG449/2003, art. 11, alin. 2. Perioada de timp stabilită de remediere a reparației nu poate depăși 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoștința vânzătorului lipsa de conformitate a produsului.

Suntem siguri că întotdeauna vor exista și nemulțumiri. De aceea, unii dintre partenerii nostrii au decis că este nevoie să oferă și garanție 100% la servicii. Acești parteneri sunt simplu de identificat, având sigla cu 100% garanție.

Dealadvisor crede în transparență și în servicii de calitate!
Fiecare tranzactie se realizeaza in mod securizat, iar datele sunt procesate fara a fi stocate pe serverele noastre.

Suntem o echipa pentru care nicio intrebare nu este mai putin importanta, deci contacteaza-ne cu incredere (contact@dealadvisor.ro sau 0773-700513).
Fiecare oferta este incheiata personal de un reprezentant de vanzari din echipa noastra, in baza unui contract cu drepturi si obligatii. Sigur, riscuri exista in orice fel de colaborare, dar pe baza feedback-ului de la clienti luam rapid masuri: returnam banii, retragem oferta, incheiem colaborarea - in functie de problema care apare.
Prioritatea noastra esti tu, clientul final, care beneficiaza de oferta. Asa ca daca esti intr-o astfel de situatie, anunta-ne imediat (contact@dealadvisor.ro sau 0773-700513).
Pentru ca:
- altfel nu ai beneficia de garantia reducerilor
- tranzactiile sunt securizate si informatiile tale de plata nu sunt salvate
- daca oferta te-a nemultumit, iti returnam banii
1.Iti creezi un cont (cu facebook login sau cont DealAdvisor)
2.Apesi pe butonul Comanda
3.Alegi cate vouchere vrei sa cumperi, completezi formularul cu datele tale si alegi metoda de plata.

Cand plata se confirma:
- primesti automat voucher-ul pe email si in sectiunea Contul meu -> Voucherele mele (si poti suna pentru programare/rezervare, daca ai cumparat un serviciu)
- daca ai cumparat un produs datele de livrare se trimit automat catre comerciant si primesti produsul conform conditiilor din voucher.
In cazul platii efectuate cu cardul sau sms, voucherele sunt transmise pe email in aproximativ 5 min de la procesarea platii. Pentru plata prin transfer bancar, vei primi voucherul pe email in maxim 48 de ore de la efectuarea platii.
Poti folosi voucherul tau pana la data mentionata la fiecare oferta in parte (Voucher valabil pana la:...)
Nu, pentru ca fiecare voucher are un cod unic care este cunoscut si de magazin. Identificarea se va face dupa acel cod. Avantajul este ca poti face cadou voucherul tau unui prieten daca doresti.
Da, sigur ca poti! Un voucher DealAdvisor poti fi anulat in termen de 15 zile calendaristice de la cumparare, primind banii integral inapoi.
Pentru detalii legate de anulare, trimite-ne un e-mail la contact@dealadvisor.ro si in functie de metoada de plata si tipul ofertei, stabilim detaliile returnarii.
Voucherele nu sunt nominale. Asadar, poti folosi/darui orice voucher achizitionat de tine sau de altcineva.